Angående baghave, vedligeholdelsesfrit hegn, udsigt og indkig

Som dugfriske ejermænd af et hus vil kæresten og mig se at vedtage ting og sager som vedligeholdelsesfrit hegn som for eksempel komposit hegn. Baghaven går direkte hen til skoven og indkigget er afgrænset tildækket med glasbærbuske. Panoramaudsigten er dejlig, men uden et vedligeholdelsesfrit hegn kan alle glane ugeneret ind til os. Og vi have punkter i baghaven, hvor vi ik bliver kigget på.

Siden min kæreste og jeg rykkede til Grenå er jeg startet på at søge på komposit hegn og vedligeholdeldes fri hegn. Vi har endnu ik’ besluttet os for, hvor vidt vi ender med at vælge et komposit hegn, men vi går altså efter et vedligeholdelsesfri hegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn], som vi skal have monteret. Dér er enighed på det punkt.

Min svoger fik monteret komposit hegn i hans forhave, og et hegn er herren umådelig begejstret for. Det kan vidst shoppes i flere højder og farver. Hans vedligeholdelsesfrit hegn er mørkegråt, men jeg og min kæreste vil vælge et lyst komposit hegn. Ham og jeg kan lide noget landligt og lyst.