Anvendende fungerende kaffeautomater på arbejdspladsen bliver personalet konstant i godt humør

Beklageligvis er den kaffeautomat [frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater/kaffeautomat] vi besidder nu ødelagt. Min arbejdsplads’ faste leverandør af kaffeautomater [frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater] er beklageligvis lukket ned, så vi kan ik’ købe en ny kaffeautomat af dem! At den kaffeautomat, som nu er smidt til skrald, var forholdsvis bekostelig, ved jeg eksempelvis, & det skal den næste kaffeautomat ik nødvendigvis være. At der ik findes særligt mange andre krav, som den nye kaffeautomat bare er nødt til at opfylde, har bosserne udover dette fortalt mig.

Jeg har den mening, at det er ovenud vanskeligt at danne mig et overblik, og antallet af forhandlere af kaffeautomater er stort. I en ovenud fortrinlig position, hvor jeg næsten alene kan udpege lige præcis den kaffeautomat, som jeg bedst kan lide, stiller den realitet mig begribeligvis. Men somehow, gør det også projektet mere vanskelig. Jeg ved absolut ingenting om kaffeautomater!

I sammenhæng med den her opgave, kom jeg til at tænke på alle Jer followers! Jeg må sige til Jer, at jeg er blevet meget groggy, efter at jeg har studeret markedet for kaffeautomater, samt som proklameret før forstår jeg mig ik på kaffeautomater. Jeg håber I ligger inde med gode råd til, hvilke kaffeautomater, der er de mest herlige. Fordi jeg ønsker sådan at løse denne arbejds opgave på en måde, så mine bosser bliver målløse.

Min ekstremt skøre titel er følgende: blæksprutte… At jeg udfylder mange forskellige funktioner, og jeg har således ligeledes utallige forskellige typer af opgaver, skal det forstås i sammenhæng med. Det var naturligvis også af den grund, at jeg accepeterede stillingen sidste forår, fordi jeg kan lide, at min arbejds dag handler om utallige forskellige ting. Det er lige mig. At jeg ofte modtager nogle projekter, som jeg absolut ikke har erfaring med, har disse præsenterede fakta som konsekvens. Det er tilfældet lige nu, hvor jeg er blevet tildelt den arbejdsopgave om at sondere terrænet efter en splinterny kaffeautomat til venteværelset. At I kan assistere mig med at finde frem til den bedste kaffeautomat til min afdeling, håber jeg ubegribeligt meget.