Dan dig den optimale damp-oplevelse ved hjælp af en clearomizer bunn brenner

Jeg har dampet ecigs i 2 år nu, samt jeg kan i sandhed fortælle, at jeg aldrig vil benytte normale smøger igen. Jeg er endda i stand til at dampe indenfor på jobbet eller til events, mens jeg undgår at genere folk – men brugende el-cigs får jeg stadig oplevelsen af at ryge en smøg. At lugte af tobak hele tiden, eller at opleve mine tænder blive mere plus mere gule som tiden går, savner jeg i hvert fald ej. Fordi ejuice produceres indeholdende varierende styrker af nikotin, bør jeg sagtens skære ned med tiden, dog jeg føler mig stadigvæk afhængig af nikotin.

Jeg har valgt at få en kvalitetsrig Kanger MODS i min elcig, som intensiverer smagen af min evæske og giver mig helt den mængde damp, jeg foretrækker. En clearomizer bunn brenner, der sørger for, at der til enhver tid kommer væske ved glødetråden, har jeg på samme tid købt: på den måde undviger jeg den klamme, forkullede fornemmelse. Bagefter at have prøvet en del forskellige typer, fik jeg langt om længe bestemt mig for at anvende Kanger MODS. Dette er uden tvivl op til personlig smag, men det er jo præcis det, som gør ecigaretter så gode – du får mulighed for at bygge din ecigaret af en del individuelle parter som for eksempel clearomizer bunn brenner samt Kanger MODS, til du ender med lige præcis den damp-oplevelse, som du foretrækker.