De nytænkende skoler har i disse tider virkelig meget efterskole motion…

Jeg spekulerer på mit ophold på efterskole med ekstatisk glæde! Alle mine kammerater vil ergo anbefale et efterskole ophold til hver og én, der spørger. Jeg tilbragte et uovertruffent år på efterskole, hvor jeg blev klogere på mig selv. Kammerater, som jeg også som voksen ses med, nogle gange om året. De er bonkammerater, som jeg ej ville leve uden. Sammen med nye kammerater fik jeg også mere følelse af selvværd igennem mit efterskole år. Dét kan begribes ved al den efterskole motion, jeg tog del i! Hver onsdag var der for alle elever på skolen planlagt en eller anden type efterskole motion, og dét var ugens bedste dag! I de varmere formiddage fandt det sted i naturen, og det betød, at eleverne samtidig med alle øvelserne, fik utroligt meget livsgørende luft. Min efterskole var interesseret i at kunne tilbyde en nærende efterskole kost og motion var der som sagt også masser af. Vi skønnede på året på efterskole hvilket kan forklares med al den efterskole motion, de havde indlagt i dagligdagen. Jeg kom i eventyrlig form, og den har fulgt mig som en voksen kvinde. Og efterskoleopholdet er jeg fantastisk taknemmelig for…

Mange sjællandske elever ville elske at rejse hjemmefra på efterskole, & den overvejelse er ej spor skørt. Overhovedet ikke, såfremt man ik er opslugt af motion, kan efterskole motion være en forsigtig indføring i motionens verden. Der eksisterer naturligvis nok forestillinger vedrørende, at efterskole kost og motion ofte bliver droppet, men det er ikke virkelighed. Mange har kendskab til, at hver og en efterskole kæmper for at gøre det bedste for efterskolens bosiddende elever. Af den grund er de tit virkelig påpasselige med at tilbyde både sund efterskole kost og motion, hvor hver og en elev kan finde det sjovt. Ergo, min anmodning til jer derude på internettet er; tag af sted! Vær vild, og tag et ophold på efterskole, dét vil du på ingen måde komme til at beklage! Vi kender absolut ingen, som ej har haft et uforglemmeligt år dengang de rejste et år væk fra mor og far…