Første måned som ny på højskoleophold inklusive højskole skuespil og højskole fotografi

Her på fredag har jeg været på højskolen i en måned på min højskole, og jeg elsker den højskole. Undertegnede er absolut henført over det kursus med højskole fotografi [odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/valgfag-alfabetisk/fotografi] samt højskole skuespil [odderhojskole.dk/lange-kurser/film-tv/skuespil]. Forvirrede jeg har vaklet mellem, om jeg hellere måtte finde mig et ordentligt studie som fx læreruddannelsen, eller om jeg skal realisere drømmene om at ende som fotograf eller skuespiller. Derfor er højskole skuespil og højskole fotografi et styks tydelig udvej til at teste, om undertegnede virkelig brænder for det og har evnerne.

Undertegnede har fået rekommanderet at bruge tid på højskole skuespil & højskole fotografi af min dejlige veninde, da jeg havde spankuleret rundt og puslet med undertegnedes drømme for fremtiden i flere uger. Julie-Marie har også været på højskole med højskole fotografi, og hun er i dag fået et optagelsesbrev til et styks fotografi-uddannelse. Hun er så vild. Samtidig har jeg for få dage siden truffet en pige, som er blevet optaget på Statens scenekunstskole som følge af en gang privatundervisning & højskole skuespil. Sådan noget driver mig frem.

Idag har undertegnede været noget tid på opholdet med højskole skuespil plus højskole fotografi og højskoleopholdet er bare super dejligt. Det virker næsten helt forvirrende ift det med at beslutte mig, idet jeg elsker både højskole fotografi & højskole skuespil – begge kurser virker rigtig fantastiske. Måske hælder jeg mere til højskole fotografi, for der kan begejstrede jeg mærkeópleve at jeg blomstrer og får anerkendelse og ros for mine billeder. Men det er også lækkert at lære højskole skuespil og prøve mig selv af.