Fortræffelig isolering ved forsatsvinduer

Uagtet at min familie holder meget af de sidste måneder på året, er det virkelig køligt at være i boligen, pga. at det nemlig ikke er blevet isoleret rigtigt, hvilket er rimelig synd. Der er et af vores store stuevinduer, der er smadret, og de kunne faktisk godt alle sammen trænge til at blive skiftet ud. Af den grund at mange af vinduerne blot inkluderer én enkelt rude, så skal de derfor have sat forsatsvinduer i. Trods det at huset med tiden er blevet beskadiget, er det meget yndigt. Blandt andet har vinduerne et egenartet udseende, som vi egentlig gerne kunne tænke os at have skal forblive der. Forsatsvinduer kan designes specielt til dig ud fra dine vinduer, og det, synes jeg, er meget sejt. Dvs. at vi kan få lavet forsatsvinduer, der er lig med de vinduer, vi har derhjemme.

For at opnå endnu bedre isolering af aldrende vinduer med kun ét enkelt lag glas, anvendes forsatsvinduer. En gang imellem kan nogle have en smule dug i relation til forsatsvinduerne. Dug forværrer udsigten plus bevirker en risiko for på længere sigt at beskadige malingen samt træværket ved vinduerne. Forsatsvinduer kan isolere mere ordentligt end nye vinduer, der har termoruder, hvis de altså bliver påsat korrekt. Gennemstrømningen af lys forværres oven i købet ved brug af de splinternye vinduer med termoruder. Man kan undvige duggen ved at montere det sådan, så det inderste vindue er tætnet mere ordentligt indadtil, end det yderste er på den udvendige side. Det vil sige, at den anelse fugt, som opstår inde mellem glasruderne, kan bortluftes af en større portion luft udefra. Forsatsvinduerne vil bibeholde de gamle, slidte vinduer, der tit er en vigtig del af boligers design.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>