Har du læser opmærksomhed vedr. gasfjeder, kantlister, gummiplader, gummimåtter, svampegummi og gummistropper i din hverdag?

Hvem ville have regnet ud, at moi i dag har skrevet et blogindlæg angående svampegummi - http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/faa-elastiksnor-svampegummi-og-mange-andre-kvalitetsprodukter/, , gasfjeder - http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/faa-en-gasfjeder-til-netop-dit-behov/, , gummiplader, gummistropper - http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/gummistropper-til-presenninger-og-gummisnor-til-bla-forsegling/, , kantlister og gummimåtte. Fnis.

Gummi er et fantastisk brugbart og ganske enkelt uundværligt råstof. Ud af hvad for et råprodukt kunne man alternativt producere kantlister? Og på hvilken måde skulle man være i stand til at producere gummistropper, gummimåtter og ikke mindst gummiplader, hvis ikke materialet gummi kunne benyttes for os…?

Hovedparten af folk tænker ikke på, alt det i vores dagligdag der er lavet af gummi. Blandt gummis primære fordele er desuden materialets store funktionalitet. Materialet gummi kan nemlig både laves blødt + ufleksibelt & kan dermed anvendes til talrige forskellige genstande. Gasfjeder er eksempelvis bøjelige, hvorfor de bør manifaktureres af gummi, som er bøjeligt. Gummiplader + kantlister er derimod produceret af hårdere gummi, som ej på samme vis er bøjeligt og føjeligt. Det er egentligt ret uundværligt det gummi.

Hvis du igen støder på kantlister, gummimåtter, gasfjeder, gummiplader, svampegummi eller gummistropper, vil du muligvis skænke det en tanke, at et forholdsvist stort uddrag af de ting, som de fleste af os benytter hver dag, faktisk er fremstillet af blødt eller hårdt gummi, omend det nu ikke er mange, som indser at det er sådan. Det kan du så være opmærksom på fra nu af. Vi anvender sgu ting som svampegummi, gummistropper, gasfjeder, gummiplader, kantlister og gummimåtte i mange henseender.

1 af materialet gummis hovedsagelige styrker er desuden gummiens betragtelige praktiskhed. Gummi kan nemlig laves både hårdt & blødt og kan således bruges til op til flere varierende genstande. Gasfjeder er for eksempel bløde, hvorfor de bør laves af bøjeligt gummi. Kantlister + gummiplader er derimod fremstillet af ufleksibelt gummi, der ikke i så høj grad egner sig til at blive bøjet og strækket. Der fattede du sandsynligvis lidt nyt.