Herren og jeg skal få sådan en af de der træcarporte/carporte i træ der måske kan stå i kontrast til huset

Jeg og herren er som I måske ved startet på at bo i villa, og med det tror jeg også, at manden og mig forærer cyklerne og bilen et styk carport. Valget er blevet ét af utallige prægtige træcarporte som kan erhverves. Denne sag er jeg og herren gudskeltakoglov enige om gudskelog overensstemmende. Langsomme overvejede i grunden garager i en længere periode og kunne i starten først finde er par helt enkelt meget smagløse eksemplarer, der ikk matcher til huset. Men så fandt jeg ud af dét at vi har muligheden for at vælge carporte i træ - http://shpavilloner.dk/andet/traecarporte – , og de træcarporte er bare så naturlige og pæne. Damen her synes faktisk at de ser flotte ud.

Jeg og husbonden vil ud at vælge varporte i træ grundet i at jeg menerk, ar dét ikke ik at have noget overdækning, hvor jeg kan køre racercyklen ind, hvis det er koldt og cykellåsen kan risikere at fryse fast er generende. Samtidig vil Johnny har snakket om at han vil have én af sådan nogle fikse carporte i træ som et sted til vognen naturligvis, men endvidere til at placere værktøj, maling og tilbehør til bilen og mere af den slags.

Snart skal vi begge blot blive enige om størrelsen + nuancen, for træcarporte er i mange afarter. Manden vil have noget neutralt, imens mig på tværs foretrækker carporte i træ i labre kulører, som enten matcher eller står i kontrast til vores nye hus.