Hvordan du kan producere dit eget tøj med tryk

Man kan producere sin egen t-shirt med tryk, har du lyst til at høre, hvordan man gør det? Her forleden dag fandt jeg en ganske fortræffelig internetside, hvor det er muligt at fabrikere en t-shirt med tryk. Man kan få tekstiltryk som noget tekst, logo el. endog et personligt fotografi. Det er simpelt at danne tryk på tøj – du skal kun bestemme dig for et stykke tøj, som for eksempel en trøje eller t-shirt, og bagefter påsætte dit logotryk eller andet tryk.

Således skal du gøre på hjemmesiden, hvis du skal kreere din egen t-shirt med tryk. Du skal starte med at vælge det produkt, hvorpå du vil producere textiltryk. Du kan både erhverve bluser, t-shirts såvel som andet forskelligt tøj, dog ligeledes adskillige andre ting. Du kan filtrere varerne efter forskellige grupper, som fx herre og dame samt aldersgruppe. Når du så har fundet det rette tøj, kan du vælge størrelse såvel som farve. Klik dig derefter videre til det næste step, og her kan du bestemme dig for dit print på tøj.

Tekst som t-shirt tryk; vil du have det, så skal du let nok bare skrive teksten på det valgte stykke tøj. Placeringen, type af skrift, farve såvel som størrelsen er det muligt selv at afgøre. Såfremt du ikke vil have tekst, men godt kunne tænke dig et logotryk med et motiv, kan du holde fast på motivet med musen og hive det hen på din t-shirt, eller hvad du nu har valgt. Du kan ligeledes her vælge farven samt størrelsen og desuden printteknikken. Hvis du gerne vil have tryk på t-shirt med et personligt foto el. et design, som du selv har dannet, skal du starte med at lægge det ind på internetsiden. Og så skal du tage fat på det med musen og hive det hen på det tøj, du har valgt, og så bestemme størrelsen af det.

Når du har færdiggjort dit tryk på tøj, må du klikke på Læg i indkøbskurv. Du kan herefter vælge at lave noget andet tøj eller betale, og så vil dit tøj med tryk blive sendt til print. Kunne du godt tænke dig at lave print på tøj med et fedt tekstiltryk? Jeg vil foreslå den berørte hjemmeside, hvis du er interesseret i at kreere et godt t-shirt tryk til en lav pris.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>