Jeg bestilte en ce4 clearomizer for nogle dage siden, & den føles fantastisk

Det føles besværligt at finde ud af, hvilket udstyr du skal bestille, såfremt du lige er startet med at dampe, af den årsag at markedet virker ret stort. Her findes oveni utallige batteristørrelser, clearomizere & hylstre – oveni at du kan bruge adskillige brands af ecigaretter plus mange aromaer til din e-væske! Clearomizere er et mundstykke & en atomizer samlet – det bliver den, som omdanner ejuicen til vanddamp, mens du damper på din el-cigaret. Blandt de mest købte bliver en ce4 plus en ce5 clearomizer , http://www.esug.dk/clearomizere–atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type/, , dog der eksisterer flere forskellige clearomizere.

En ce4 clearomizer , http://www.e-bloss.se/clearomizere–atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type/, vil være en rigtig god clearomizer til dig, som stadig betragtes som værende ny damper. Det, som du kan finde i en startpakke, er en ce4 clearomizer på grund af dette for det meste også. Den hører til blandt de mindre af slagsen, for en ce4 clearomizer har mulighed for at have 1,6mL ejuice. ce4 clearomizeren holder én til 2 uger ved almindelig slitage, så din ce4 clearomizer skal faktisk fornyes ganske ofte. Man er på grund af dette nødt til at købe en helt ny, såfremt den slides op, for til forskel fra en ce5 clearomizer, har man ikke mulighed for at fornye brænderen i en ce4 clearomizer. i dette tilfælde kan man simpelt udskifte brænderen efterfølgende syv til 14 dages slid, plus en ce5 clearomizer indeholder 2mL e-juice. Af den årsag at brænderen monteres i bunden & således konstant tilføres e-væske, resulterer en ce5 clearomizer hyppigt i en bedre smagsaroma i forhold til en ce4’er.

Du bør med gevinst benytte en ce4 clearomizer, til den dag du er klar til det mere seriøse, såfremt du lige er startet med at dampe, for det virker logisk nok noget dyrere med en ce5 clearomizer.