Jeg skiftede til en ce5 clearomizer for nogle måneder siden, samt den føles uovertruffen

Hvis du lige er startet med at dampe, kan det synes umuligt at finde ud af, hvilken form for udstyr du bør bestille, af den årsag at der eksisterer en del at vælge fra. Ikke nok med at du kan vælge varierende brands af ecigs plus adskillige smagsvarianter til din ejuice: her eksisterer også mange batterier, clearomizere samt MODs! Det vil være den, som omdanner ejuicen til vanddamp, idet du damper på din el-cig – clearomizere karakteriseres som et mundstykke & en atomizer i ét. Blandt de mest anvendte er en ce4 og en ce5 clearomizer (http://www.e-trekk.no/clearomizere–atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type/), dog der er et hav af varierende clearomizere.

En ce4 clearomizer (http://www.esug.dk/clearomizere–atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type/) anses som en optimal clearomizer til dig, i det tilfælde at du lige er begyndt at anvende e-cigs. En ce4 clearomizer er på grund af dette for det meste også det, som du finder i et starterset. Den vil ikke være så stor, for en ce4 clearomizer har mulighed for at fyldes med 1,6mL ejuice. Den skal egentlig skiftes ud ret ofte, for ce4 clearomizeren holder én-to uger under normalt slid. Man bliver på grund af dette nødt til at anvende en helt ny, såfremt den bliver for slidt, for i kontrast til en ce5 clearomizer, kan man ej udskifte brænderen i en ce4 clearomizer. En ce5 clearomizer kan få plads til 2mL e-juice, samt her kan man simpelt udskifte brænderen efterfølgende 1-to ugers anvendelse. En ce5 clearomizer resulterer hyppigt i en renere smagsaroma i forhold til en ce4’er, fordi brænderen monteres i bunden plus på grund af dette hele tiden tilføres ejuice.

Det virker faktisk en smule mere dyrt med en ce5 clearomizer, så idet du lige er begyndt med elcigs, bør du med gevinst bruge en ce4 clearomizer, indtil du er parat til en større forpligtelse.