Manden taler ikke om andet end det fælles varmeregnskab & aflæsning på vores energimåler

Hvor er der utallige uforudsete bekostninger når man rykker i halvtredservilla. Det er husbonden og jeg nu et par måneder efter indflytningen I gang med at gå på opdagelse i. Husbonden er særligt interesseret i vores hus’ varmeregnskab {www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html} og som noget helt nyt bliver aflæsning {www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer} af den elskede energimåler , www.ista.dk/produkter/energimaalere, sådan noget, min mandgår op i. Energimpåler, finder I interesse I det?

Da jeg boede i 2-værelses tænkte jeg ikke på mit varmeregnskab. Ligesom aflæsning af energimåler kun har været sådan noget undertegnede fik klaret, de dage undertegnede modtog besked fra Dong Energy. Nu i villaen går specielt min mådeholdne husbond op i at have en god energimåler og pynte på familiens varmeregnskab samt energiforbrugfra en skala D til måske C eller B.

Kenneth pladrer i en strid strøm omkring aflæsning af hjemmets energimåler, og min husbond noterer families varmeregnskab. Selv ved jeg jo godt at aflæsning og styr på varmeregnskabet er fornuftigt for husets økonomi. På den anden side vil jeg sagtens synes, at det er alle sparede 2000 kr værd at have en dejlig rumtemperatur og dermed være temmelig indefferent over, at husets energimåler kører mens behagelige tyve c trækker tallene op husets varmeregnskab.

Min økonomiske husbond & jeg er vidst et typisk par, hvor undertegnede ik går så nøje op i aflæsning, varmeregnskab og energimåler og i stedet tuller rundt & skruer bare en smule op på radiatorerne og starter for komfuret tyve minutter før, hvis undertegnede vil bage pæretærte. Senere på dagen går manden og kører liidt ned, klarer den nøjagtige aflæsning af energimåler, udnytter ovnens eftervarme plus håndterer villaens varmeregnskab med nøjagtighed. Husbonden udbassunerer eksempelvis hvordan jeg både kan få saunature og uldent undertøj for de moneter, ham og jeg kan spare. Ak ja.