Når du kan købe udestuer, er plastdøre uden diskussion vigtigt

Dét som giver glæde for mig i min verden, er ik uvægerligt dét samme, som for andre, plus vi er ik ens. Og en sådan tilgang tænker jeg er grundlæggende at overveje, når vi præsenteres for personer, der ikke deler vores verdensforståelse. Siden jeg var et lille pus har jeg været meget opslugt af hvordan mennesker skaber mening i deres verden.

Min familie elsker selvstændighed. Vi alle brænder for at styre egen forretning. At besidde værktøjerne til at bygge en virksomhed op fra bunden, & se dén vokse sig større og større, er for os alle et skønt rush. Min og min brors bonkammerat ejede sin egen virksomhed, som voksede sig stor gennem salg af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre. Dengang da jeg var lille erindrer jeg med skarphed, hvordan jeg var kæmpe fan af at være til stede i hans butik.

Jeg syntes, at det var herligt at observere alle de forskellige par, som brugte adskillige stunder i hans butik. Efter at have brugt flere formiddage i hans gesjæft, som solgte udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre, erkendte jeg, at der eksisterer adskillige forskellige tilgange til det absolut bedste liv. I løbet af min barndomstid, hvor jeg evig og altid forskede i familiernes udvælgelse af for eksempel udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre, fattede jeg, at vores forbrugsmønster afspejler vores forståelser.

Hans firma udstillede et kolossalt udvalg af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre. Dét forårsagede, at flere købere spenderede mange timer i forretningen, for at købe akkurat de indkøb, de efterspurgte… Jeg kunne af den grund også spendere adskillige minutter på at konstruere anekdoter om de meget forskellige kunder, og dagdrømme om, hvordan de var som individer! & således blev min fascination af det menneskelige sind begyndt…