Søndag formiddag skal forbedres via nyindkøbt havehegn i form af en sammenkobling af dæmpende lydhegn og flot raftehegn

Jeg har virkelig været irriteret over intet lydhegn {www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn} omkring mit hus. For mor her logerer sammen med mine piger ud til et styk dødhamrende buldrene gade og jeg er virkelig så ærgerlig over mange morgener af larmen fra lastbiler og busser. Så nu vil vi købe et lydhegn. Jeg har ikke kendt til lydhegn før – på nær dem som står langs store veje. Men sådan et havehegn , www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn, kan man tydeligvis sagtens erhverve sig som haveejer. Årets nyhed.

Et lydhegn med udseende ligesom et raftehegn , www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn, , er det, jeg vælger. Jeg tænker at det look ligner et naturligt og rustikt havehegn, som passer perfekt til vores stil med en rustik have. Et lydhegn kommer i en god højde således at jeg & pigerne kan dække for panoramaudsigten til bilerne. På samme tid ser raftehegnet lækkert ud med det flotte træstolper. Vi ska’ nok blive henrykte over vores nye havehegn, pigerne og mig .

Det dugfriske havehegn skal ha’ et par stauder nær ved. Samtidig har vi en række birketræer, der også kan give en smule modstand til vores fabriksnye raftehegn. Moi glæder mig til havens nye lydhegn og forhåbentligt at ku’ leve uden støj fra bilerne. Lydhegn I love you, aaah mine morgener bliver så herlige. Projektet havehegn begynder med netsøgning på kombinationen af raftehegn og lydhegn her fra i aften. Jeg har allerede kig på nogle hjemmesider, så jeg kan påbegynde projektet straks om nogle hverdage.

.