Størstedelen af pallerammer skal simpelt bruges til køkkenhave

Ved at bruge pallerammer {http://www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27} til blomsterbede bliver den største fordel, at de er lavet til at kunne placeres solidt på hinanden, hvilket betyder, at dit køkkenbed reelt vil blive i nøjagtig den højde, du foretrækker. Det hæver jordens temperatur ved væksterne, løfter bedet bort fra forurenet jord, plus giver en udholdelig luehøjde. De forekommer sig i realiteten mega funktionelle, men traditionelt er pallerammer nok slet ikke lige det, man plejer at sammenstille med urtebede! Alligevel skal man tænke på, at pallerammer sædvanligvis er produceret af ret dårligt samt uimprægneret træ, hvorfor rammerne ej må hvile på jordbunden. Det kan i stedet føles som godt at dække kontaktfladen med plastik.

Flertallet synes måske, at pallerammer bliver for små, men jeg tænker selv, at pallerammer besidder en meget perfekt bredde til små køkkenhaver med lyng plus krydderurter. Idet man angrer, at man har opført et højbed med dem, bliver det til alt held ej alle ens lønninger, som gik tabt, da pallerammer til alt held ikke er omkostningsfulde. Til lettere at være i stand til at stable ting på træpaller benyttes pallerammer normalt, plus de er problemfrie lige at folde sammen, dersom de ikke benyttes. At rammerne besidder en funktionel bredde bliver noget andet godt ved at have pallerammer til at være bede. At man bare skal forsøge sig frem, bliver måske det bedste tip.

Er du haveinteresseret plus har lyst til at installere nogle bede? Netop hvorledes, den type urtehaver kan opføres, bliver det evt. svært for dig at få at vide i det tilfælde. Jeg kan give et let svar: pallerammer.