Vær beredt til vinterhalvårets temperaturer vha. forsatsvinduer

Forsatsvinduer bliver anvendt til at fremstille god isolering af aldrende vinduer med blot en enkelt rude. Begave med en bedre isolering end vinduerne med termoruder, kan forsatsvinduer, hvis de monteres korrekt. På trods af at min hustru og jeg godt kan lide vintersæsonen, er det iskoldt at opholde sig i vores hjem, på grund af at det ikke er blevet isoleret så godt, og det er temmelig ærgerligt. Der er et af vores store vinduer, der er i stuen, som er smadret, og de trænger egentlig alle og enhver til at blive udskiftet.

Trods det at huset med tiden er blevet skadet, er det meget skønt. Forsatsvinduerne vedligeholder de ældre vinduer, der jævnligt er et relevant element i hjemmets udseende. F.eks. har vores vinduer et originalt udseende, hvilket vi egentlig gerne vil have skal blive der. Af den årsag at vinduerne bare har en enkelt rude, skal de derfor have indsat forsatsvinduer.

Mange har af og til noget dug med hensyn til forsatsvinduerne. Dug beskærer udsigten & betyder en risiko for på sigt at nedbryde malingen plus træværket ved vinduet. Duggen kan undviges ved at lave det sådan, at det indre vindue er en del tættere på den indvendige side, end det ydre er på den udvendige side. På grund af det kan den fugt, der fremkommer mellem glassene, bortventileres af en større mængde luft udefra. Forsatsvinduer kan specieldesignes ud fra ens vinduer, hvilket, jeg synes, er fortræffeligt. At vi kan få produceret forsatsvinduer, som er magen til vores egne vinduer, vil det sige. Indstrømningen af lys nedsættes oven i købet ved vinduerne, der har termoruder. På grund af dette bliver forsatsvinduer et bedre valg, hvis du ønsker at forhøje lysindtaget i dit hjem.