Vi imødegår en glædelig ombygning af vores forhold!

Min mand & jeg har langt om længe taget beslutningen om at vi ønsker at bo i noget som er større. I længere tid har vi følt os hjemme i en ret lille lejlighed inde i midtbyen. Men akkurat nu er tiden moden til, at vi føler for at have rede i et hus. Ønsket skal forstås i konneksitet med, at vi påtænker, at der ikke går ekstrem lang tid, før vi skal ha nogen miniudgaver af os selv! Vi vil ret så gerne have et arkitekttegnet hus {http://www.bimdesign.dk/privat1}, fordi kæresten og jeg er af den overbevisning, at dé er de mest moderne. Men på samme tid fordi, at vi ved, at en ombygning også hurtigt er dyr. Kæresten og jeg har længe spekuleret på: hvad koster en tilbygning {http://www.bimdesign.dk/m2-priser} i grunden… Men nu har vi undersøgt dét, og er nu klar over, at en ombygning hurtigt bliver mere bekosteligt end et arkitekttegnet hus, hvormed vi alene har lov til at bestemme. Med et arkitekttegnet hus er der mulighed for at få det præcis, som vi har lyst til.

Min udkårne og jeg ser frem til at tage hen til arkitekten, der skal skitsere vores arkitekttegnet hus. Og kæresten og jeg har med os begribeligvis samtlige af vores forestillinger, og så må vi se, hvilket noget af det, der er muligt. Det drejer sig naturligvis om, hvor mange penge, vi påtænker at bruge på et arkitekttegnet hus. Men som just fortalt, havde kæresten og jeg allerede tjekket, hvad en ombygning sniger sig op på, og dét ville mindst løbe op på de samme penge som et arkitekttegnet hus. Min udkårne og jeg har ydermere analyseret: hvad koster en tilbygning når man indbefatter alle udgifter, som der er når man bygger nyt. Og det er i nogen grad lige så kosteligt, som både en ombygning samt et arkitekttegnet hus. Så vi står helt sikkert fast på vores dagdrøm om et arkitekttegnet hus. Og vi kan slet ik vente med at få mere plads at boltre os på. Og jeg bliver glad af tanken om, at et splinternyt familieliv med små børn skal igangsættes i et moderne arkitekttegnet hus…